Japans restaurant Oishi Fusion

Tablis Wonen en huurdersorganisatie SliM Wonen praten met bewoners

SLIEDRECHT – Woningcorporatie Tablis Wonen en huurdersorganisatie SliM Wonen waren woensdagmiddag 2 oktober 2019 aanwezig in de Professorenbuurt. Samen met Buurttoezicht en de politie stonden zij bewoners te woord over schoon, heel en veilig wonen in de wijk. Tablis Wonen was na afloop tevreden.

Het grasveld aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan/hoek Rembrandtlaan was voor de gelegenheid gezellig ingericht met partytenten, een baristawagen en een klusbus van Tablis Wonen. Voor de kinderen liep er een clown rond. (Foto Tablis Wonen)

Tablis Wonen en huurdersorganisatie SliM Wonen willen graag weten wat er speelt in de wijk, op het gebied van schoon, heel en veilig wonen. In de ochtend werd daarom een wijkschouw georganiseerd door Tablis Wonen. Samen met SliM Wonen, gemeente Sliedrecht, politie en een aantal andere organisaties liepen medewerkers van Tablis Wonen  door de wijk. De aandachtspunten zijn genoteerd en worden opgepakt door de verantwoordelijke partijen. Dit om het woonplezier in de wijk te behouden en te verbeteren. De betrokken partijen willen in de toekomst regelmatig aanwezig zijn in wijken en dorpen in hun werkgebied en in gesprek gaan met bewoners.

Tekst gaat verder onder tweet.

Kennismaken en leefbaarheid
Op die manier wil Tablis Wonen ondersteuning bieden om het wonen in de wijk plezierig te houden en te verbeteren. De eerste ‘Tablis Wonen komt uw wijk in!’ was volgens de betrokken organisaties een succes. Verschillende bewoners kwamen langs voor een praatje, het stellen van vragen of om even kennis te maken. Onder het genot van een kopje koffie spraken ze elkaar. Voor kinderen van de wijkbewoners waren er allerlei activiteiten, zoals de ballonnenclown en het inkleuren van kleurplaten. Een bewoonster van de wijk vertelde enthousiast: “Ik vind het belangrijk je buurtbewoners te kennen. Je kan dan met elkaar iets oppakken om de leefbaarheid in de wijk te behouden en te vergroten. Je kan het niet alleen. Als je het samen doet, is het succesvoller en bereik je meer”.

2 gedachten over “Tablis Wonen en huurdersorganisatie SliM Wonen praten met bewoners”

  1. Tablis is ook niet de beste zeker niet met service vroeger had je er 2 waarvan 1 goed onderhoud deed en ander niks dat is nu tablis

Plaats een reactie

*=Verplicht veld