Taart als dank voor mooi Baggerfestival

SLIEDRECHT – Het College van burgemeester en wethouders bedankt het bestuur van de Stichting Baggerfestival, de 150 vrijwilligers, politie, brandweer, beveiliging, EHBO en alle deelnemers en toeschouwers voor hun bijdrage aan een geslaagd Baggerfestival. Dat bericht de gemeente dinsdag 7 juli 2015.

In vier maanden tijd werd het Baggerfestival uit de grond gestampt. Vandaag kregen veertig personen, instanties en bedrijven en taart. 

Wethouder Hans Tanis: “Het was een ambitieus plan om het Baggerfestival te organiseren op zo’n korte termijn. Maar door de inzet van het bestuur van de Stichting Baggerfestival, alle vrijwilligers en de hulpdiensten zijn de verwachtingen overtroffen en kunnen we terugkijken op een geweldig evenement. Daar willen we iedereen hartelijk voor bedanken.” 

Smaakt naar meer
Tijdens het Baggerfestival kwam de inzet van alle betrokkenen samen. Hans Tanis: “Bij de start van dit college hebben we de ambitie uitgesproken dat we samen met partners uit de samenleving en het bedrijfsleven een nieuw festival wilden opzetten. Wij zijn trots dat we dit met elkaar hebben weten te bereiken. Een goed voorbeeld van ons motto: gewoon doen! Het smaakt absoluut naar meer. We verwachten dan ook dat de Stichting Baggerfestival over twee jaar met net zoveel inzet en betrokkenheid dit Sliedrechts feest wil organiseren.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld