Studiecentrum Sliedrecht breidt uit met online vakbegeleiding StudieActief

SLIEDRECHT – Studiecentrum Sliedrecht aan Thorbeckelaan 5 heeft met vak- en huiswerkbegeleiding al veel leerlingen geholpen om hun resultaten te verbeteren. Dat kan nu ook online via StudieActief.

Deskundige hulp van Studiecentrum Sliedrecht kan net dat beetje extra betekenen voor een succesvol studiejaar. Met op de foto v.l.n.r. Leanne Stam, Robin Vleugel en Peter Voorberg. (Foto Studiecentrum Sliedrecht)

“Het is mogelijk om bijles in alle vakken te nemen. Ideaal voor leerlingen die wat verder weg wonen of die om een andere reden niet op locatie kunnen komen”, zegt Peter Voorberg van Studiecentrum Sliedrecht, “StudieActief gaat voor een persoonlijke aanpak met individuele begeleiding voor iedere leerling.” Deze persoonlijke aanpak staat ook centraal bij de examentrainingen.” Ze zijn altijd een-op-een en worden gegeven in de meivakantie van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei 2023.

Huiswerkbegeleiding
Vorig jaar resulteerde dat in hoge slagingsresultaten, het streven is om deze dit jaar te herhalen. Wie in aanmerking wil komen voor extra hulp, kan zich hier aanmelden. De laatste maanden van het schooljaar zijn voor veel leerlingen uit de lagere klassen ook erg spannend. Door tijdens intensieve huiswerkbegeleiding twee uur flink aan de slag te gaan met al het maak- en leerwerk, het inrichten van een goede planning en het bespreken van verschillende leerstrategieën, krijgt het leerwerk alle ondersteuning die het nodig heeft.

Beste naar boven
Bij de vakbegeleiding richten de medewerkers van Studiecentrum Sliedrecht en StudieActief zich een uur lang op één vak en geven veel inhoudelijke uitleg. Beide organisaties werken nauw samen met drie scholen voor voortgezet onderwijs in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Ook steeds meer studenten uit het MBO en HBO melden zich aan. De competente begeleiders geloven in de mogelijkheden van leerlingen en gaan ervoor om het beste in hen naar boven te halen. ‘Begeleiding op maat – met goed resultaat’ is en blijft het streven.

Meer informatie
Studiecentrum Sliedrecht, tel. 0184-750616 of tel. 06-12869851. Je mag ook een e-mail sturen naar: info@studiecentrumsliedrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld