Straatverlichting op verschillende plaatsen uitgevallen

SLIEDRECHT – In verschillende straten brandt donderdagavond 12 oktober 2017 geen straatverlichting. De oorzaak is niet bekend.

Dit is een deel van de Craijensteijn bij station Baanhoek. Hier brandde donderdagavond geen straatverlichting. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Op een aantal plaatsen in Sliedrecht brandde donderdag de hele dag de straatverlichting. Meldingen van uitgevallen verlichting komen uit verschillende delen van Sliedrecht. De straatverlichting doet het niet aan de Craijensteijn, hoek Hopper / Rembrandtlaan, in De Hoepel en gedeelte Thorbeckelaan. De storingsreceptie van Citytec zegt dat de storingen moeten binnenkomen via de gemeente. Echter de gemeente Sliedrecht is donderdagavond gesloten. Er waren ook nog geen storingen gemeld bij Citytec. Netbeheerder Stedin heeft inmiddels een monteur naar Sliedrecht gestuurd om de oorzaak te achterhalen. 

Onbereikbaar
“Storingen aan de openbare verlichting in de gemeente Sliedrecht kunt u melden via de website van de gemeente zelf: www.sliedrecht.nl of telefonisch via de servicelijn, bereikbaar via het nummer 0184- 495994”, staat op de website van de gemeente Sliedrecht, maar wordt niet doorgeschakeld nu deze in de avonduren onbereikbaar blijkt. Bellers komen op een telefoonlijn in Dordrecht terecht en een antwoordapparaat zegt dat de dienst nu gesloten is. Ook de politie doet niets met de meldingen van inwoners, melden zij aan Sliedrecht24. Een storing kan normaal gemeld worden bij de gemeente. Dan wordt een aannemer ingeschakeld. 

5 gedachten over “Straatverlichting op verschillende plaatsen uitgevallen”

  1. En aan de andere kant Thorbeckelaan, Lijsterweg en de wijk eromheen stonden heel de dag de straatlantaarns gewoon aan!
    Moet kunnen joh! Sldrcht groot in doen toch?

  2. Slecht zaak!! Juist de wegen waar veel verkeer is.
    Voetgangers bij station Baanhoek, sportzaal De Basis, busverkeer.
    Loopt allemaal niet zo lekker in Sliedrecht!

  3. Dan onze burgemeester maar rechtstreeks bellen, die gaat tenslotte over deze ‘geweldige’ communicatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld