Stiletto Run, een race voor vrouwen op hoge hakken

SLIEDRECHT – Mannen zijn uitgesloten van deelname. Dat lees je niet vaak! Wie zaterdag 21 mei 2016 om 16.00 uur aan de start verschijnt van de Stiletto Run op de kerkbuurt moet van het vrouwelijk geslacht zijn, ook nog eens op hoge hakken staan van tenminste 7 centimeter en als zodanig gekleed. Deelname is gratis!

De organisatoren zijn wel mannen! Jeffrey van Mourik en Dennis Speksnijder zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de speciale run over 150 meter, de start is op het Merwedeplein en de finish is voor Today Jeansware. 

Een minimum leeftijd voor deelname is er niet. “Wel moet je kunnen lopen op hakken van minimaal 7 centimeter, schoenen met hakken van zeker 7 centimeter hoog. Wanneer je hakken niet voldoen aan de voorwaarden mag je niet deelnemen aan de Stiletto Run. Indien nodig wordt na afloop van de race de hoogte van de hakken nogmaals gecontroleerd”, stelt de organisatie.

Eigen risico
De organisatoren geven wel een waarschuwing. “Neem geen gezondheidsrisico. Doe alleen mee met de race als dit verantwoord is. Deelname is op eigen risico! De organisatie, Ondernemersvereniging Kerkbuurt, is niet verantwoordelijk voor (gevolg)schade, zoals onder andere afgebroken hakken, gescheurde kleding, pijnlijke enkels of eventueel ander letsel”, stellen Van Mourik en Speksnijder op het inschrijfformulier. Deelnemers zetten onder deze voorwaarden hun handtekening, want anders mogen ze niet deelnemen. 

Aanmelden
Inschrijven kan kosteloos tot 15.00 uur op zaterdag 21 mei 2016 bij Spek & Bonen, Today Jeansweare, Tomorrow en J. van Mourik & Zn. Ingeschreven deelneemsters moeten tussen 15.45 – 15.55 uur hun hakken laten controleren en mogen dan door naar de start. Er zijn 3 prijzen en daarvoor is een vakkundige jury aangesteld. Er is een prijs voor de snelste deelneemster, de mooiste performance en de pechvogel van de dag. 

1 gedachte over “Stiletto Run, een race voor vrouwen op hoge hakken”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld