Stichting Waardeburgh behaalt kwaliteitskeurmerk voor zorg

SLIEDRECHT – Eigenlijk een groot compliment voor alle zorgmedewerkers van Stichting Waardeburgh! De Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) is goed uitgepakt met het behalen van het HKZ-kwaliteitskeurmerk. De ouderenzorgorganisatie heeft het HKZ certificaat behaald voor haar vier zorgcentra, de thuiszorg en de huishoudelijke ondersteuning. Dat bericht de organisatie donderdagmiddag 27 mei 2021.

Bij Stichting Waardeburg, met zorgcentra Parkzicht (Lijsterweg) en Overslydrecht (foto, Scheldelaan), is er veel aandacht voor de bewoners, voor hun specifieke wensen en voor één-op-één en groepsactiviteiten. Voor cliënten in de thuiszorg zijn de zorgmedewerkers vaste, vertrouwde gezichten. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

HKZ  is hét keurmerk in de zorg dat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering van zorg en welzijn. Onafhankelijke auditoren spraken met cliënten van de thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning, bewoners van de zorgcentra en medewerkers. Na afloop van de bezoeken waren ze onder de indruk van de persoonlijke en belevingsgerichte zorg.

Blijven verbeteren
Interim bestuurder van Stichting Waardeburgh Gijsbert Buijs noemt het behalen van het certificaat een welverdiend compliment aan alle medewerkers. “Ook in het bijzondere en hectische jaar dat we achter de rug hebben, hebben we kunnen laten zien dat we ons dagelijks inzetten om elke cliënt de zorg en ondersteuning te geven die hij of zij nodig heeft. Dat niet alleen, het HKZ keurmerk toont ook aan dat we onze zorg elke dag verder blijven verbeteren. Een resultaat om trots op te zijn”, aldus Buijs. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld