Stichting Sliedrecht Bruist stopt alle activiteiten

SLIEDRECHT –Stichting Sliedrecht Bruist beëindigt per direct alle activiteiten. Dat heeft het bestuur van de organisatie besloten.

“De zeer matige belangstelling voor de activiteiten is de belangrijkste drijfveer voor dit besluit. Ten tijde van de oprichting en de start van de activiteiten werd er in Sliedrecht vrij weinig georganiseerd. Dat beeld is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd”, zegt voorzitter Adrie Stuij van Stichting Sliedrecht Bruist.

Tegenwoordig houdt de plaatselijke horeca bijvoorbeeld (live)muziekevenementen. Stuij: “Begrijpelijk en leuk dat de lokale horeca dit doet. Vanzelfsprekend kijken wij nu niet met een schuin oog naar de horeca. Het is hen van harte gegund.” Met het verdwijnen van Stichting Sliedrecht Bruist verdwijnt een aantal activiteiten, zoals Wereldlichtjesdag Sliedrecht. Het bestuur van de stichting heeft de gemeente Sliedrecht geïnformeerd dat de activiteiten worden gestopt.

4 gedachten over “Stichting Sliedrecht Bruist stopt alle activiteiten”

  1. Ik heb begrip voor het besluit, maar ik wil wel de mensen van de stichting hartelijk bedanken voor hun inzet en hun activiteiten voor Sliedrecht !

Plaats een reactie

*=Verplicht veld