Stichting Het Middelpunt start activiteiten weer op

SLIEDRECHT – De inloopactiviteiten van Stichting Het Middelpunt aan Middeldiepstraat 23 gaan weer beginnen. Deze lagen stil vanwege het coronavirus en de coronamaatregelen. Door verruiming van de mogelijkheden kunnen er weer samenkomsten worden georganiseerd. 

Onder het genot van koffie, thee of fris met gebak wordt – in dit geval – ‘stilgezeten’ bij het jubileum. Aandacht voor de wijk staat ‘in ‘t Middelpunt’. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“We zijn alweer een tijd verder nadat we vanwege Corona onze inloopactiviteiten gestopt zijn. Gelukkig gaat het allemaal weer de goede kant op, en zijn er alweer tal van verruimingen ingesteld. Reden tot dankbaarheid. Ook in Het Middelpunt willen we de komende tijd weer wat activiteiten opstarten. Natuurlijk met inachtneming van de geldende richtlijnen van de overheid”, schrijft Jacco de Koning van Stichting Het Middelpunt

Tot aan de zomerstop gaan de deuren open voor een reeks aan activiteiten:

  • Donderdag 9 juli 2020 van 10.00 – 11.30 uur: Koffie met (klets)koek.
  • Maandag 13 juli 2020 van 20.30 – 22.00 uur: Bidden voor de wijk.
  • Dinsdag 21 juli 2020 van 13.15 – 15.15 uur: Koffie en theemiddag (handwerken prima natuurlijk).
  • Maandag 27 juli 2020 van 20.00 – 22.00 uur: Blik op de Bijbel.

Omdat de norm nog steeds anderhalve meter is, is het aantal mogelijke bezoekers nog beperkt. De Koning: “Daarom krijgen we graag vooraf even een mailtje als je wilt komen. Dat e-mailtje kan naar: [email protected] Dan proberen wij alles in goede banen te leiden en dan krijg je nog een overzichtje met de geldende regels voor dat moment.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld