Startersloopgroep AV Passaat telt nu al ruim vijftig deelnemers

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Atletiek Vereniging PApendrecht en Sliedrecht SAmen ATletiek (AV Passaat) is zaterdag 7 januari 2023 met een ruim vijftig deelnemers de startersloopgroep gestart. De vereniging verwacht dat het aantal lopers nog meer wordt, omdat de komende veertien dagen nog probleemloos kan worden ingestroomd.

Twijfelaars zijn ook welkom bij de startersloopgroep van AV Passaat. Instappen kan ook als je geen ervaring hebt met hardlopen. (Foto AV Passaat)

Na de nodige informatie over het trainingsschema, het belang van rust, kledingadviezen etc. ging de groep meteen naar buiten. De training begon met rustig inlopen op de baan en vervolgens een warming up met ‘gekke oefeningen’ die toch heel belangrijk zijn. Daarna een paar minuten hardlopen, wandelen en weer een paar minuten hardlopen. Ondertussen moesten ze nog in staat zijn om met elkaar te praten en dat advies werd goed opgevolgd, de eerste loopmaatjes hebben elkaar al gevonden. Vonden sommigen het buiten aan het begin nog best fris, na afloop had iedereen het warm.

Aanmelden
Het kan nog! Meedoen is simpel. Trek je sportschoenen aan en kom minstens vijf minuten voor starttijd naar AV Passaat aan de Andoornlaan 38 in Papendrecht. De trainingstijden zijn dinsdag en donderdag om 20.00 uur en zaterdag ok 09.30 uur. Voor informatie mag je mailen naar: loopgroep@avpassaat.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld