Sportcentrum Sport Fysiek bedankt trouwe leden

SLIEDRECHT – Op ludieke wijze bedanken Lucien Kornet en Betty van Vliet van sportcentrum Sport Fysiek aan Deltalaan 217 zaterdag 13 maart 2021 hun trouwe leden. Het sportcentrum is al dicht sinds half december vorig jaar.

“Tot nu toe steunt een grote meerderheid van onze leden de sportschool. Wij zijn super trots dat iedereen ons zo trouw blijft in deze moeilijke tijd”, aldus Kornet en Van Vliet. (Foto Sport Fysiek)

Sport Fysiek is met de jeugd gelijk in december 2020 begonnen met het buiten sporten. “We hebben al gesport bij -10, in sneeuw en ook tijdens de storm Evert. Vooral het buiten-kickboksen is erg populair en vind elke dinsdag en donderdag plaats onder het A15-viaduct aan de Stationsweg. De freerunners zijn elke woensdag en vrijdag bezig om datgene wat zij geleerd hebben in de zaal buiten in de praktijk te brengen, en dat is toch een stuk moeilijker als dat zij gedacht hadden”, aldus Van Vliet. Ook de fitness word weer opgepakt buiten. Kornet: “En zo hopen wij onze leden weer lekker aan het sporten te krijgen. Want voor iedereen duurt het nu te lang en daarom deze dankbetuiging aan onze leden.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld