Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sport Fysiek nu met vrijwel alle spullen in nieuw onderkomen

SLIEDRECHT – Samen met vele vrijwilligers heeft de leiding van Sport Fysiek zaterdag 27 juni 2020 spullen verhuisd van het pand aan de Molendijk naar het nieuwe onderkomen aan Deltalaan 217. Daar waar voorheen een autogarage was gevestigd, zit nu het sportcentrum Sport Fysiek (op de hoek Deltalaan / Geulstraat). 

Veel spullen staan al min of meer op z’n plaats. (Foto Sport Fysiek)

Tekst gaat verder onder tweet.

Vier maanden had het sportbedrijf de deuren vanwege het coronavirus en de coronamaatregelen gesloten moeten houden.

Vooraf reserveren
Woensdag 1 juli 2020 wil Sport Fysiek binnen weer starten. Ook de fitness gaat woensdag weer beginnen net als de zaallessen voor groepen. Voor de fitness geldt voor overdag dat er een vrije inloop is. In de avond zijn er twee tijdvakken waarvoor sporters moeten reserveren. Voor alle groepslessen moet je reserveren, zodat er niet te veel mensen in de zaal staan.

Tekst gaat verder onder tweet.

Parkoerhal
Het is zeker een level hoger dan oude hal. Naast de jongere jeugd komt ook zeker de oudere jeugd hier aan hun trekken met een zeer uitdagend parkoer. Tot eind juli blijven de freerunning lessen nog in de oude hal, wel aangepast natuurlijk, omdat de Foam Pit ontbreekt.

Interesse?
Heb je zin in pilates, yoga, Latin dance, steps, spinning, pump, xcore, kickboksen of dansen? Wie zin heeft in een proefles bij Sport Fysiek of eens wil kijken, is welkom in het vernieuwde sportcentrum. Voor meer informatie mag je ook een e-mail sturen. Dat kan naar: info@sport-fysiek.nl of je belt naar: tel. 0184-208590.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld