Spek & Bonen eindigt in Misset Horeca Terras Top 100 van 2022 op achtste plaats

SLIEDRECHT – “Het terras van Spek & Bonen ziet er leuk en aantrekkelijk uit. Verschillende banken, ronde zitjes, lage en hoge zitjes en zelfs een tafel met zes schommelstoelen, complimenten hiervoor.” Dat is maandag 4 juli 2022 terug te lezen in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2022. Het grandcafé aan Kerkbuurt 140 eindigde op de achtste plaats en als de beste in de provincie Zuid-Holland. 

Grandcafé Spek & Bonen zat weliswaar niet in de top 3, maar heeft een uitzonderlijk goed prestatie neergezet. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Misset Horeca bericht: “Alle tafels uniform opgedekt met dezelfde garnituren en plantjes. Het terras aan de overzijde heeft grote, zwarte (Heineken-)parasols en die zijn allemaal in goede staat. Tegen de gevel staat een groot zonnescherm. Op het terras zien we een mooie en handige de brasseerkar. We tellen vier meiden in de bediening en die verstaan hun werk alle vier even goed. We worden erg goed en vriendelijk geholpen door één van hen. Ze is snel en doet goed aan bijverkoop, altijd een pluspuntje natuurlijk. De drankjes komen opvallend snel op tafel en worden uitgeserveerd door een jonge, iets onervaren runner. Zij deed het erg leuk en goed, ze heeft duidelijk een goede leerschool aan haar collega’s. Ook nog aardig om te vermelden: de karamel is erg lekker naast de koffie. Aangenaam verrast in Sliedrecht.”

1 gedachte over “Spek & Bonen eindigt in Misset Horeca Terras Top 100 van 2022 op achtste plaats”

  1. Dat is meer dan een compliment! Het is een felicitatie waard! Van harte!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld