Soppende en spetterende jongeren spekken kas voor werkvakantie Hongarije

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Een aantal jongeren van de Hervormde Gemeente is al een tijdje actief bezig om hun werkvakantie naar Hongarije te financieren. Zo ook op zaterdag 25 juni 2022 bij de Maranathakerk aan de Lijsterweg, waar auto’s door hen werden gewassen en gestofzuigd.

Altijd leuk om met een groep met emmers sop en een waterslang bezig te zijn. Deze auto zat flink onder de vogelpoep. Af en toe een buitje tussendoor kon de pret niet drukken. Direct vanaf de start om 10.00 uur stond al een flinke rij klaar om glanzend naar huis te rijden. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Ruim tien jongeren gaan van 21 juli tot en met 4 augustus 2022 naar Hongarije om in Tápióbicske (in de buurt van Boedapest) te helpen bij het opknappen van huizen. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting Embrace. Onder andere door deze autowasactie wordt het groepsgevoel in ieder geval al goed bevorderd. Ze hebben er zin in om voor daklozen de handen uit de mouwen te steken. In totaal kregen meer dan vijftig auto’s een schoonmaakbeurt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld