Solarpro Nederland levert hoogwaardige kwaliteitszonnepanelen

SLIEDRECHT – De broers Luke (20) en Bram (19) van Drunen aan Stationsweg 25 timmeren met hun bedrijf Solarpro Nederland flink aan de weg. Kort geleden zijn ze gestart. De jonge Sliedrechtse ondernemers hebben een bedrijf in zonnepanelen. De broers leveren en installeren hoogwaardige kwaliteitszonnepanelen met een garantie van 25 jaar.

Vak leren
Toen de heren hun schooldiploma’s op zak hadden, wisten ze beiden één ding zeker en dat was zo snel mogelijk een bedrijf wilden beginnen. “De zoektocht begon naar iets of een product dat we interessant vonden. Nadat we allebei wat werkervaring op deden en dingen onderzochten kwamen we bij toeval uit bij een bedrijf dat ons wilde helpen met leren, onderzoeken, opleiden en ondersteunen”, vertelt Luke. Dat was bij Solarpro België. 

België
De mannen pakten deze kans met beide handen aan en gingen aan de slag. Bram: “Na een aantal maanden intensief te hebben meegedraaid bij de Belgische firma, besloten we alleen verder te gaan onder Solarpro Nederland, maar wel onder de vleugels van Solarpro België, een groot bedrijf met ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen.” Waar nodig staat de Belgische onderneming Luke en Bram van Drunen bij. 

Informatie en afspraak
Wie is geïnteresseerd in zonnepanelen kan een vrijblijvende afspraak maken. Luke: “We komen eerst bij de klant langs, tekenen de zonnepanelen in en maken een passende offerte waarna snel tot installatie of levering overgegaan kan worden. De kwaliteitspanelen zien er mooi uit.” Meer informatie over Solarpro Nederland staat hier online. Je kan een ook een e-mail sturen naar: [email protected] of bel met tel. 06 – 43539470. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld