Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

SOJS zoekt vrijwilligers voor Knots

SLIEDRECHT – In de laatste week van de zomervakantie, van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus 2016 organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) net als voorgaande jaren het zomerevenement Knots. Voor dit evenement zoekt de organisatie enthousiaste vrijwilligers.

Knots is straks weer te vinden op het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg-Thorbeckelaan. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals hutten bouwen. (Foto SOJS)

De organisatie verwacht zo’n 500 kinderen. Daarbij is hulp nodig. Jongeren vanaf 13 jaar zijn welkom, om te komen helpen in de mega knutseltent. Jeugd van 15 jaar en ouder mogen de kinderen begeleiden bij het bouwen van de hutten. SOJS biedt leerlingen ook de mogelijkheid om hun maatschappelijke stage-uren zinvol in te vullen, tijdens de Knotsweek. Volwassenen kunnen ook assisteren. Het aantal dagen om te helpen kan variëren. Vrijwilligers krijgen een kleine vergoeding.

Aanmelden
Om je aan te melden, stuur een e-mail aan henk@sojs.nl, met je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum en laat weten voor welk onderdeel je kiest, als je wilt helpen.  Ben je geïnteresseerd en wil je vooraf informatie, neem dan contact op met: Henk van Griensven, e-mail: henk@sojs.nl, of tel.nr. 0184-414273.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld