SOJS geeft vervolg aan WinterKNOTS

SLIEDRECHT – WinterKNOTS komt terug. Net als vorig jaar organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) in samenwerking met een vaste groep vrijwilligers een WinterKNOTS voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Het evenement wordt gehouden op maandag 21 en dinsdag 22 december 2015 in sporthal De Valk. De kosten zijn 2,00 euro per dag.

Een deel van de sporthal is net als vorig jaar ingericht voor sport- en spelactviteiten. (Foto SOJS)

De openingstijden van WinterKNOTS zijn van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Kinderen kunnen knutselen, werken met techniek, sporten of spelletjes doen.  Ouders en verzorgers mogen elke dag de werkjes van hun kinderen bekijken van 12.00 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 15.00 uur.

Sportschoenen
Het is voor ouders of verzorgers niet mogelijk om de hele dag in de zaal aanwezig te zijn. Tussen de middag is er de mogelijkheid om over te blijven. Kinderen moeten dan zelf eten en drinken meenemen. Wie meedoet aan sporten en spelletjes in de kleine zaal, moet sportschoenen aan of op blote voeten lopen. 

Hulp
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. WinterKNOTS wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Sliedrecht, tafeltennisvereniging Sliedrecht Sport, Tablis Wonen, Artstudio Just Me en Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld