SchoolBadmintonToernooi in sporthal De Stoep

SLIEDRECHT – Badmintonvereniging Shuttle Up organiseert maandag 28 december 2015 voor basisschoolkinderen van groep 5 tot en met 8 een badmintoernooi in sporthal De Stoep. 

Het sportevenement wordt dit jaar voor de 33e keer gehouden. Het toernooi valt in de kerstvakantie. (Foto badmintonvereniging Shuttle Up)

De groepen 5 en 6 spelen in de ochtend. Aan het einde van de ochtend worden de prijzen uitgereikt. De groepen 7 en 8 zijn ’s middags aan de beurt. Aan het einde van de middag is de prijsuitreiking voor deze groepen en wordt de scholenbokaal overhandigd aan de winnende basisschool. Kinderen kunnen oefenen voor het toernooi op maandag 21 december 2015 van 19.00 tot 20.00 uur in sporthal de Stoep. Sliedrechtse basisscholen delen inschrijfformulieren uit voor het badmintontoernooi. Inschrijven kan ook via de website van de badmintonvereniging. Aanmelden kan dáár tot 5 december. 

Shuttle Up
Badmintonvereniging Shuttle Up bestaat al bijna 48 jaar en is er voor jong tot oud. Ook voor Aangepast Badminton is een afdeling.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld