Sneldichtster Heerenwaaijer op Kerkbuurt

SLIEDRECHT – “Geen idee wat ik zal gaan doen”, lacht Petra M. Heerenwaaijer. Onder dit pseudoniem heeft de Sliedrechtse al enige reputatie als sneldichtster opgebouwd. Zaterdag 1 augustus 2015 is ze te vinden op de Kerkbuurt om op verzoek voor u tegen een kleine vergoeding te dichten.

Locatie en tijdstip op de Kerkbuurt, weet ze nog niet en ze heeft zelf dus nog geen idee wat ze gaat doen. Heerenwaaijer houdt van improviseren en verstaat die kunst.

Ervaring
In mei was ze o.a. aanwezig bij de opening van de natuurspeeltuin ‘In de Weer’. Eind juni liet ze het sneldichten zien tijdens het eerste politieke café Sliedrecht Debat, waar ze aan het eind van de avond een debatgedicht uit de mouw schudde. Dat doet ze bij het tweede politieke café op donderdagavond 5 november 2015 nog eens over. Zaterdag zal ze ongetwijfeld haar kunsten aan het publiek tonen. 

2 gedachten over “Sneldichtster Heerenwaaijer op Kerkbuurt”

  1. De dichtster heet Petra M. Heerenwaaijer en ze werkt natuurlijk niet gratis. Maar u krijgt wel waar voor uw kleine financiële bijdrage!

  2. *fluistert* Het is niet gratis hè, het kost toch zeker vijf hele euro’s voor een gedicht op maat via mail en tien euro voor een handgeschreven exemplaar. Maar dan heb je ook wat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld