Slydregt.NU

Deze pagina wordt ingevuld door Slydregt.NU in Sliedrecht. De redactie van Sliedrecht24 heeft deze pagina omniet beschikbaar gesteld aan de politieke partij in verband met de gemeenteraadsverkiezingen woensdag 21 maart 2018. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid. Affiches, (reclame)banners, collages en flyers worden niet op deze pagina geplaatst, omdat die onder reclame vallen.

Redactie Sliedrecht24


Juni 2017

Geacht lid, 

Hierbij nodigen wij u uit voor de eerste Algemene Ledenvergadering van Slydregt.NU op maandag 3 juli 2017. De vergadering zal plaatsvinden in ’t Wapen van Sliedrecht, Populierenhof 82, de inloop is vanaf 19:30 en de vergadering begint om 20:00 uur.

Op deze ledenvergadering zullen de leden de lijsttrekker kiezen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Mocht u interesse hebben om kandidaat-lijsttrekker te worden stuur dan voor 20:00 uur op 2 juli 2018 een mail waarin u solliciteert voor deze positie. Als u zich kandidaat stelt voor deze positie dan dient u op 3 juli een korte pitch te houden waar u voor staat en wat u wilt met Slydregt.NU.

Op deze vergadering zijn introducees welkom en mocht u nog agendapunten willen toevoegen dan kunt u dit laten weten door op deze mail te reageren.. Tot slot hopen wij u op 3 juli a.s. te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Mark Jongeneel, voorzitter Slydregt.NU
Tel. 0613560364