SLTC houdt open dag om kennis te maken met padel

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) houdt zaterdag 1 juni 2019 van 13.00 – 17.00 uur een open dag om kennis te maken met padel. Een snelgroeiende sport, die mag omschrijven als een kruising tussen tennis en squash.

De padelbaan bijn SLTC aan de Sportlaan. Padel wordt gespeeld in een ruimte van gedeeltelijk glas en gaas van tien bij 20 meter. Het is een snelle en dynamische sport die makkelijker te leren is dan tennis. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Vanaf 14.00 uur wordt er een padel-clinic gegeven door tennisschool Bas-Ta, die op het tennispark van SLTC de lessen verzorgt. Je wordt in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met deze geweldige sport. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tekst gaat verder onder video.
Deze video geeft een indruk wat padel is.

In het weekend van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2019 houdt de KNLTB een landelijk promotie weekend voor Padel, de snelst groeiende balsport in Nederland. SLTC doet aan deze promotie mee. De club beschikt sinds vorig jaar over een padelbaan. 

Lidmaatschap
SLTC kan nieuwe leden goed gebruiken. “Omdat de meeste sportverenigingen stil liggen in de zomer maanden is het mogelijk om bij ons een zomerabonnement af te sluiten. Je kan dan de maanden juni, juli en augustus 2019 onbeperkt gebruik maken van onze accommodatie. De kosten hiervoor zijn € 50,–“, licht voorzitter Wiek van Gelder van SLTC toe. Meer informatie staat op de SLTC-website of stuur een e-mail naar: info@sltc.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld