Sliedrechtse verongelukt op snelweg A15

GORINCHEM / SLIEDRECHT – Bij een verkeersongeluk op de snelweg A15 Nijmegen – Gorinchem, ter hoogte van het klaverblad, is maandagmiddag 15 april 2024 een bestuurster (37) van Oekraïense afkomst uit Sliedrecht om het leven gekomen. Dat bericht de Politie Rotterdam. Het ongeluk was op de hoofdrijbaan.

Het ongeluk gebeurde rond 13.45 uur. Een vrachtwagen klapte daar achterop een personenvoertuig, waardoor deze tussen twee vrachtwagens werd geklemd. (Foto Arnold Niesthoven / Gorinchem24)

Ook de traumahelikopter landde met het mobiel medisch team, maar hulp mocht niet meer baten. De politie bericht dat de bestuurder (42) uit Roemenië, van de achterop gereden vrachtwagen, is aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Het verkeer werd tijdelijk over de parallelrijbaan geleid.

6 gedachten over “Sliedrechtse verongelukt op snelweg A15”

  1. Misschien beter om een dergelijke discussie hier niet te voeren. Je weet namelijk niet wat er is gebeurd, want de politie heeft niets meer bericht over het uitgevoerde onderzoek. Dit is een groot drama.

  2. Eric ten Hagen
    Als je nu niet op de hoogte ben van dingen, stel dan ook niet van die domme vragen. Cruise control is al meer dan 30 jaar verplicht op vrachtwagens hier in Nederland. Maar buiten de grenzen richting Oostblok nemen ze dat soort dingen niet zo nauw, daar kunnen ze alles kopen zelfs de verplichte Code 95. Wat inhoud dat je elke 5 jaar 35 uur naar school moet, om je rijbewijzen geldig te houden en waar de Nederlandsche chauffeurs heel veel geld aan kwijt zijn (complete cursus rond de 1200 euro) om dat papiertje te halen. In geen ene beroeps branche is dit toe gevoegd alleen bij deze beroepsgroep, ik zie geen lasser of bakker of wat dan ook elke 5 jaar naar school gaan om zijn beroep te mogen uitvoeren

Plaats een reactie

*=Verplicht veld