Oishi Fusion

Sliedrechtse ondernemers bij Regioplein ZHZ

SLIEDRECHT – Enkele Sliedrechtse ondernemingen zijn van dinsdag 13 september tot en met donderdag 15 september 2016 te vinden bij het Regioplein Zuid-Holland Zuid (ZHZ) in de Evenementenhal in Gorinchem.

Organisatoren Lambert van Gameren, LVG Events, en Johan de Ruiter, Van Wijngaarden Groothandel, maken zich klaar voor de derde editie van Regioplein ZHZ. (Foto Regioplein ZHZ)

Regioplein ZHZ is een onderdeel van de vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem en is opgezet voor en door bouw gerelateerde ondernemingen uit de regio Zuid-Holland Zuid. De bedrijven bundelen tijdens deze beurs hun krachten. Er zijn volgens de organisatie zo’n veertig deelnemers aan het Regioplein ZHZ, die samen bijna vijfhonderd m² netto standruimte hebben.

Kick-off
Van Gameren: “Onlangs hebben wij een kick-off gehouden, waar deelnemers bekend werden gemaakt met de beurs en werd uitgelegd wat er van ze werd verwacht. Het is erg mooi te zien dat de deelnemers enthousiast zijn en echt zin hebben in de beurs.

Progressie
Daarnaast mag ik mij sinds november weer organisator noemen van de vakbeurs Bouw Compleet Gorinchem, vertelt Van Gameren. “Ik ben enthousiast over de progressie die we hebben geboekt. Dit jaar is er een gereedschapsplein aanwezig, met onder meer Fein, DeWalt en Panasonic, een duurzaamheidsplein, dat wordt opgezet door Greenworks Academy (met leden als Velux, Kingspan Unidek, Rockwool) en een bouw- en wonen plein, waar bijvoorbeeld vve’s of vve-beheerders informatie kunnen inwinnen en de nieuwste ontwikkelingen kunnen volgen. Mede door deze progressie verwacht ik een stijging van de bezoekersaantallen, waar vorig jaar de teller stopte op bijna 6.200 bezoekers in drie dagen tijd”, aldus Van Gameren.

Meer informatie is te vinden op de website van het Regioplein ZHZ.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld