Sliedrechtse bedrijven gezocht voor Zorg- en Techniekroute 2022

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht organiseert woensdag 16 februari 2022 de Zorg- en Techniekroute in Sliedrecht. Heb je een bedrijf in de zorg of techniek en wil je leerlingen van groepen 7 en 8 een kijkje achter de schermen geven? Dan word je door de gemeente uitgenodigd om mee te doen met de Zorg- en Techniekroute.

De gemeente Sliedrecht vindt een goede aansluiting tussen arbeidsmarkt en onderwijs belangrijk. Daarom organiseert de gemeente samen met deelnemende lokale technische bedrijven en zorggerelateerde bedrijven en instellingen elk jaar de Zorg- en Techniekroute. (Archieffoto Rivas Zorggroep)

In februari zal eenmalig de zorg- en techniekroute gecombineerd plaatsvinden. In 2023 vindt de zorgroute in de maand mei plaats. De techniek route in november van dat jaar.

Enthousiast
Het doel van de Zorg- en Techniekroute is kinderen kennis laten maken met én enthousiast maken voor een toekomst in de techniek of zorg. Tijdens de Zorgroute bezoeken groep 7 leerlingen lokale zorginstellingen. De leerlingen van groep 8 bezoeken de lokale technische bedrijven. Op deze wijze bezoeken de leerlingen van alle Sliedrechtse basisscholen in een jaar tijd een viertal interessante locaties. Zowel leerlingen als bedrijven en basisscholen zijn enthousiast over de routes.

Aanmelden
Je opgeven als deelnemend bedrijf of organisatie kan per e-mail. Aanmelden kan tot vrijdag 31 december 2021 via onze accountmanager door te mailen naar: [email protected] Ook vragen kunnen via dit e-mailadres aan accountmanager bedrijven Esther Smit worden gesteld. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld