Sliedrechter pleegt winkeldiefstal in Noord-Brabant

(Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

ROOSENDAAL / SLIEDRECHT – In het Brabantse Roosendaal is vrijdagavond 22 januari 2021 een man (45) uit Sliedrecht aangehouden voor winkeldiefstal in een supermarkt. Een alerte beveiliger ging achter de vluchtende man aan. Ook klanten hielpen met het staande houden van de Sliedrechter. Hij zit vast! Dat bericht zaterdagmorgen 23 januari 2021 de politie. 

Het incident was rond 21.10 uur op de Beethovenlaan in Roosendaal. 

Niet betaald
Een beveiliger zag volgens de politie dat een man verschillende producten in zijn jas stopte en deze niet afrekende. De toezichthouder sprak de man aan, nadat hij de kassa’s gepasseerd was om de jas te controleren. De dief rende daarop echter weg. De bewaker pakte hem bij zijn jas waaruit vervolgens scheermesjes en wasmiddel vielen.

Recidivist
De winkeldief vluchtte naar buiten achtervolgd door de beveiliger en enkele klanten. Zij achterhaalden de man en werkten hem naar de grond. Hij had onder zijn trui nog meer gestolen levensmiddelen verstopt zoals pitabroodjes en knoflooksaus. De politie heeft de winkeldief overgenomen. De recidivist werd ingesloten in het cellencomplex. De man is de afgelopen vier jaar al vier keer eerder voor winkeldiefstal aangehouden.

3 gedachten over “Sliedrechter pleegt winkeldiefstal in Noord-Brabant”

  1. Over stelen gesproken : de ING bank heeft jarenlang meegewerkt aan witwassen van crimineel geld. De bank moest uiteindelijk € 775 miljoen boete betalen aan de staat. Dat staat gelijk aan 775 miljoen flesjes knoflooksaus.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld