Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrecht24 prominent aanwezig op Late Summer Fair

SLIEDRECHT – Op Kerkbuurt-West / Kerkstraat wordt zaterdag 10 september 2016 de 7e Late Summer Fair gehouden. Sliedrecht24 is daar vertegenwoordigd voor de contacten en het geven van meer bekendheid aan de lokale nieuws- en sportwebsite. Sliedrecht24 vindt je op standnr. 117 (ter hoogte van Kerkbuurt 197).

Bij de standplaats van Sliedrecht24 kunnen bezoekers van het evenement in het ‘Sliedrecht24-schilderij’ op de foto en onder de parasol komen. (Foto Sliedrecht24)

De redactie is aanwezig met de Sliedrecht24-auto en de Sliedrecht24-parasol met statafel. Er kunnen vragen worden gesteld aan de medewerkers van de redactie Brenda en Peter Donk óf afspraken worden gemaakt voor commerciële zaken. Ook kan gekeken worden hoe artikelen online verschijnen. Voor bezoekers aan Sliedrecht24 is er een verrassing. Sliedrecht24-fotograaf Martin Dekker zet verder bezoekers in een ‘Sliedrecht24-schilderij’ op de foto, als ze dat willen. Alle foto’s verschijnen die dag op een fotopagina op Sliedrecht24. 

Rode Kruis
Bent u slecht ter been en wilt u graag naar de Late Summer Fair? Dan kan je tijdens de Fair gratis gebruik maken van de Rode Kruis bus van de afd. Sliedrecht. De bus haalt je thuis op (in Sliedrecht) en brengt je weer thuis als je dat wilt. Alvast reserveren, kan op tel. 06-16965007. Ook tijdens de Fair kan je dit nummer bellen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld