Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrecht wint ook tweede poulewedstrijd in bekercompetitie

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – In de districtsbekercompetitie heeft Sliedrecht dinsdagavond 8 september 2020 ook de tweede wedstrijd gewonnen. Op Sportpark De Lockhorst werd met 4-0 gewonnen van zondag tweedeklasser Rijen.

Duidelijk veldoverwicht 
Sliedrecht speelde wel beter dan zaterdag j.l. toen een matige partij werd afgeleverd in het Zeeuwse Arnemuiden. Gedurende de gehele wedstrijd had Sliedrecht een duidelijk veldoverwicht en wist dit voor de pauze uit te drukken in een 2-0 voorsprong, door twee doelpunten van Marciano Simonis. Na een kwartier verraste hij eerst de keeper met een fraaie lob (1-0) en kort voor rust was een afstandsschot goed voor 2-0.

Naar einde freewheelen
Kort na de hervatting kopte Bas van Stokkom fraai de 3-0 binnen en was de wedstrijd gespeeld. Een diagonaal schot van Danny van Laarhoven bracht nog 4-0 op het bord, maar het echte tempo was uit de wedstrijd en kon Sliedrecht  rustig naar het einde freewheelen.

Volgende ronde bereikt
Met deze overwinning heeft Sliedrecht vrijwel zeker de volgende ronde van de districtsbeker competitie bereikt, maar eerst moet zaterdag 12 september 2020 nog de derde en laatste poulewedstrijd worden gespeeld. Dan treedt Sliedrecht thuis aan tegen De Zwerver Kinderdijk, aanvang 14.30 uur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld