Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrecht Sport organiseert beleidsmarkt ‘Samen bouwen aan de toekomst’

SLIEDRECHT – Hoe ziet de toekomst van Sliedrecht Sport eruit als vereniging? De leden van de volleybalvereniging zijn uitgenodigd om zaterdagmorgen 18 januari 2020 mee te komen denken en praten in sporthal De Basis aan Benedenveer. “Denk mee en kom naar de beleidsmarkt! Jouw inbreng is van groot belang”, bericht de vereniging maandag 13 januari 2020 op sociale media. 

De toekomst van Sliedrecht Sport staat op de derde zaterdag van januari centraal in sporthal De Basis. Leden zijn uitgenodigd om mee te komen denken en praten. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

De vereniging lijkt een vervolg te geven aan de ingeslagen weg, die in 2017 is gemaakt. “Begin 2017 zijn de eerste stappen gezet met de organisatie van twee beleidssessies. Zes speerpunten zijn de uitkomsten geworden en deze moeten nu verder worden vorm worden gegeven”, motiveert de vereniging de bijeenkomst. De zes speerpunten zijn: volleybal voor iedereen, beste opleiding van Nederland, topteams die strijden om de prijzen, groei van het ledenaantal, een actieve betrokken club zijn en een open club zijn.

Invulling
De vereniging lijkt daar beslist in geslaagd, maar Sliedrecht Sport wil een stapje verder. Er komen kramen. “We willen jullie uitnodigen om mee te denken over de invulling van deze speerpunten op onze beleidsmarkt. In elke kraam worden jullie uitgedaagd om na te denken over hoe we kunnen groeien en onze ambities waar kunnen maken als vereniging.”

Ochtendprogramma
Voor de samenkomst is een programma opgesteld, dat er als volgt uitziet:
* 09.00 uur: Inloop met koffie en gebak.
* 09.30 uur: Start met toelichting.
* 09.45 uur: Start van de beleidsmarkt.
* 11.15 uur: Einde beleidsmarkt en pauze.
* 11.30 uur: Samenvatten en afronden.
* 12.00 uur: Afsluiting.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld