Sliedrecht Sport opent inschrijving voor Zomeravondvolleybaltoernooien

SLIEDRECHT – Sliedrecht Sport organiseert woensdag 7 en donderdag 8 juni 2023 het traditionele Zomeravondvolleybaltoernooien in en bij de accommodatie aan Benedenveer. Vanzelfsprekend ontbreken dit seizoen de snackbuffetten niet en is ook de gezelligheid in en om De Basis tot in de late uurtjes gratis inbegrepen.

De Zomeravondvolleybaltoernooien van Sliedrecht Sport zijn een garantie voor gezellige sportiviteit (Archieffoto Sliedrecht Sport)

De Zomeravondvolleybaltoernooien van Sliedrecht Sport zijn een garantie voor gezellige sportiviteit. Samen met vrienden, familie, buren of collega’s de strijd aangaan, geeft altijd een hoop lol.

Programma
Woensdag is het tijd voor de teams met buren, familie of vrienden. Donderdag gaan de bedrijventeams de strijd aan. Bij beide toernooien kan er gekozen worden voor de zaal- of beachvelden. De inschrijving loopt tot donderdag 1 juni 2023 of zoveel eerder als dat er voldoende aanmeldingen zijn. In de zaal wordt zes tegen zes gespeeld. Op het zand is dat vier tegen vier. Uitgebreide informatie en het digitale inschrijvingsformulier is hier online te vinden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld