Sliedrecht Sport Jongens A+ Nederlands Kampioen

APELDOORN / SLIEDRECHT – Sliedrecht Sport Jongens A+ (onder 20 jaar) zijn zaterdag 30 maart 2024 in Omnisport in Apeldoorn Nederlands Kampioen geworden. In de kruisfinales versloegen ze Volley Tilburg met 2-0. In de finale wachtte het sterke Twente ’05.

Een knappe prestatie van Sem Clement, Luuk de Groot, Thijmen Oomes, Nick van der Leeden, Timon Zoutendijk, Jochem Barthel, Jilles Amersfoort, Harm Korevaar, Cas Westgeest, Youri Ebbelaar, Steven de Jong, Aron Huijser en coaches Frank Vlot en Egbert op ’t Hof. (Foto Sliedrecht Sport)

De eerste set werd goed gepakt (25-21), maar de tweede moest nipt aan de Overijsselaars gelaten worden: 26-28. Dat betekende een tie-break om het kampioenschap. Daarin was Sliedrecht de bovenliggende partij: 15-11.

Brons
Vandaag traden maar liefst zes van acht jeugdselecties van Sliedrecht Sport aan bij de finales om de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Jongens C veroverden de bronzen medaille.

Niet door
Na een hele dag strijden, bleek dat de Meiden A en B en Jongens A helaas niet door waren naar de kruisfinales. De andere drie teams wel. Bij Jongens C en Meiden C leidde dat niet tot de finale. MC eindigde als vierde, maar JC pakte het brons door met 1-2 te winnen van PDK Huizen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld