Sliedrecht Sport Heren1 compleet en klaar voor seizoen 2021-2022

SLIEDRECHT – Het volleybalteam Sliedrecht Sport Heren1 is compleet voor het seizoen 2021-2022. Dat maakt de vereniging woensdag 12 mei 2021 bekend. Het team komt uit in de Eredivisie.

Een groot deel van de huidige selectie Sliedrecht Sport Heren1 is komend seizoen ook weer in het hoogste blauw-witte team te bewonderen. (Archieffoto Pim Waslander)

De twaalf namen van de selectie Sliedrecht Sport Heren1 zijn bekend, waarmee het team komend seizoen de aanval op de traditionele top 3 opent. Ook met libero Joël Blokland en middenaanvaller Jorg de Waard is volgens de club een contractverlenging bereikt. De staf is eveneens rond.

Spelers
Joël Blokland blijft ook, net als in 2020-2021 de bedoeling was, in Heren 2 als libero spelen. De Waard kwam afgelopen seizoen door de gevolgen van een coronabesmetting nauwelijks aan spelen toe, maar hoopt dat in 2021-2022 recht te kunnen zetten. Samen met diagonalen Marius den Hartog en Ivar de Waard, passer-lopers Bart Yark en Martijn de Haan, spelverdelers Niels Vermeulen en Rick van der Sluis en libero Mart de Groot waren zij afgelopen seizoen ook al actief in het blauw-wit. Het dozijn wordt vervolmaakt door nieuwkomers Erik van der Schaaf (passer-loper) Jesper van Muijden (midden) en Raygid Isenia (midden). De eerste twee spelers komen over van Bekerwinnaar Lycurgus. Isenia speelde hiervoor bij PDK Huizen.

Staf
Ook de staf rond het team is geheel op orde en is ongewijzigd ten opzichte van eind vorig seizoen: Paul van der Ven (trainer-coach), Marnix Elbers (assistent trainer-coach), Mark Roper (assistent trainer), Sandra Vonk (teammanager), Christy van Buren (data-analist) en Brian Cleton (algemeen assistent). De medische staf wordt gevormd door fysiotherapeuten Martijn Michielse en Renate Ouderkerk van Fysiotherapie Fysique en stagiaire fysiotherapie Annick Verweij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld