Sliedrecht Sport doet mee met Sliedrechtse Sportmaand

SLIEDRECHT – Volleybalvereniging Sliedrecht Sport zegt mee te doen aan de Sliedrechtse Sportmaand. Vanaf woensdag 21 september tot en met woensdag 19 oktober 2022 kunnen kinderen van 2 tot en met 11 jaar gratis meedoen aan lessen om te ontdekken hoe leuk in dit geval volleybal is. De Sliedrechtse Sportmaand is een initiatief van Sportief Sliedrecht.

Kinderen van de basisschoolleeftijd kunnen een maand gratis snuffelen bij verschillende sportverenigingen in Sliedrecht. (Foto Sliedrecht Sport)

Op deze manier wil Sportief Sliedrecht kinderen de mogelijkheid geven om kennis te maken met het uitgebreide sportaanbod in de gemeente, om vervolgens te komen tot een sportkeuze die bij hen past. Bij Sliedrecht Sport geldt dit voor KidsVolley (2 t/m 5 jaar) op woensdagmiddagen en voor de leeftijd 6 tot en met 11 jaar op de vrijdagmiddagen.

Tekst gaat verder onder logo.

In navolging op de Nationale Sportweek, die is gestart op 16 september, krijgen kinderen in Sliedrecht een maand lang de mogelijkheid om gratis bij verschillende sportverenigingen deel te nemen aan introductie trainingen. Deze sportmaand duurt tot en met 22 oktober. Om kinderen kennis te laten maken met het brede sportaanbod in Sliedrecht heeft Sportief Sliedrecht de sportmaand in het leven geroepen. Sportief Sliedrecht is tot stand gekomen uit het Lokaal Sportakkoord dat eind 2020 gesloten is, met als doelstelling het sport- en beweegklimaat in Sliedrecht te versterken. Op de website van Sportief Sliedrecht zijn alle aangemelde sport- en beweegaanbieders te vinden, en deze worden steeds aangevuld. Sportief Sliedrecht wil op deze manier de sportverenigingen zichtbaar maken en kinderen helpen bij het eventuele maken van een sportkeuze. Hier online staat een aanmeldformulier voor verschillende sportclubs.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld