Sliedrecht Sport Dames1 knallen op CL in Oostenrijk

door Wim van Mourik
GRAZ / SLIEDRECHT – De volleybal dames1 van Sliedrecht Sport hebben zich woensdagavond 10 oktober 2018 door een 3-0 zege op het Oostenrijkse UVC Holding Graz een uitstekende uitgangspositie verworven voor plaatsing van de tweede ronde in de Champions League.

Sliedrecht Sport gaf in het Raiffeisen Sportpark te Graz vanaf de eerste opslag meteen vol gas. Demi Korevaar en Ana Rekar blokkeren een Oostenrijkse aanval. (Foto Volleybal.it via Sliedrecht Sport)

De veel scorende Brechtje Kraaijvanger nam daarbij het voortouw, later in de wedstrijd onderscheidden ook Cristie Wolt en Fleur Savelkoel zich voortreffelijk van hun taken. Opvallend was het, dat Vera Koenen haar ervaren krachten Esther van Berkel en nieuwkomer Flore Gravesteijn aan de kant hield. Jolijn de Haan verving in de derde set Kraaijvanger, en deed dat wederom bijzonder verdienstelijk. In amper 64 minuten daverde de selectie van trainer-coach Vera Koenen naar een soevereine zege : 13-25, 14-25, 17-25.

Tekst gaat verder onder tweet.

Komende woensdag
Woensdag 17 oktober 2018 vindt in sporthal De Basis de return plaats, aanvang 19.30 uur. Sliedrecht Sport heeft aan één gewonnen set genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld