Sliedrecht Secret Santa opnieuw aan de slag

SLIEDRECHT – Voor het vierde jaar op rij slaan Nicole Boer, Maria Stam, Gerjon de Borst en Peter de Borst de handen ineen voor Sliedrecht Secret Santa. Het doel van dit initiatief is om diegenen die tijdens de donkere dagen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken en mensen die wat extra’s kunnen missen, met elkaar te verbinden. Dat maakt de organisatie maandag 6 november 2017 bekend.

Vanaf maandag 13 t/m woensdag 29 november 2017 kunnen Sliedrechtse inwoners worden opgeven voor een anoniem kerstpakket, welke geschonken wordt door een eveneens anonieme Secret Santa.

Aanmelden
De organisatie verzamelt door middel van een formulier zoveel mogelijk informatie over de ontvangers en stuurt deze, uiteraard zonder de identiteit prijs te geven, door naar hen die zich op hebben gegeven als Secret Santa. Er zijn een paar regels om iemand op te kunnen geven voor de ontvangst van een pakket: het adres moet in Sliedrecht zijn, het gaat om mensen die een zwaar jaar achter de rug hebben en het is niet de bedoeling dat mensen zichzelf of anderen op hetzelfde adres opgeven. De kerstgedachte is immers om eens aan een ander te denken en rond te kijken naar wie een lichtpuntje in de duisternis nodig heeft.

Informatie
Meer informatie is te vinden of op te vragen via Facebook of via het e-mailadres: sliedrechtsecretsanta@gmail.com. Via dit e-mailadres kan je vanaf maandag 13 november 2017 ook inschrijven als Secret Santa en / of als ontvanger voor een pakket opgeven.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld