Sliedrecht even in the picture op Radio Rijnmond

SLIEDRECHT – Gedurende twee uur voorafgaand aan een politiek debat stond Sliedrecht donderdagmiddag 22 februari 2018 de politiek in het dorp, maar ook de maatschappelijke kant in the picture op de radio. De regionale omroep RTV Rijnmond maakte tussen 16.00-18.00 uur het live-radioprogramma Rijnmond NU samen met de lokale omroep MerweRTV vanuit het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein.

De presentatoren Ruud de Boer (RTV Rijnmond) en Nanda van Heteren (MerweRTV) interviewen hier Anne de Vries, ondernemer aan de Kerkbuurt. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24) 

Te gast waren in het programma onder meer ondernemer Anne de Vries en oud-wethouder Remco van de Ven. De Vries verhaalde over zijn voormalige voorzitterschap van de ondernemersvereniging en over de plannen om een deel van de Kerkbuurt autovrij te maken. Van de Ven vertelde dat ‘zijn VVD’ altijd al over het spoor wilde bouwen met de vorming van een nieuw centrum rond het station, hij vertelde over Sliedrecht en het ontstaan van het ‘Over-Sliedrecht’ op 2 mei 1064 én over het Nationaal Baggermuseum en zijn rol daar als pr-man. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld