Sinterklaas komt met persoonlijke video naar Sliedrechtse kinderen

SLIEDRECHT – Zaterdag 14 november 2020 komt Sinterklaas naar Nederland. Hoe dit gaat gebeuren weten we allemaal nog niet, maar één ding weten we wel. Het wordt vanwege het coronavirus en de genomen maatregelen anders dan andere jaren. Sinterklaas komt dit jaar niet op bezoek en daarom wil hij iets persoonlijks maken, namelijk een videoboodschap. 

Helaas is het niet mogelijk voor de Sint en zijn Pieten om dit jaar pakjesavond bij iedereen thuis mee te komen vieren. Toch wil Sinterklaas de gezellige avond niet aan zich voorbij laten gaan en is hij door een persoonlijk videobericht een klein beetje aanwezig. (Foto Anne de Zeeuw)

In de videoboodschap spreekt de enige echte Sint van Sliedrecht het kind, de kinderen of zelfs sommige volwassenen toe. Na een verrassende inleiding pakt Sint het grote boek er bij en kijkt wat er dit jaar weer voor bijzonders te melden is. Misschien dat Sinterklaas en zijn Pieten het toch voor elkaar hebben gekregen om cadeautjes en wat lekkers bij jullie af te geven.

Oproep
De Sint doet een oproep aan papa, mama, opa, oma of verzorger van het kind of de kinderen. De Goedheiligman verwijst hen naar deze online website en dan wordt het toch nog een klein beetje het heerlijk avondje met de Sinterklaas van Sliedrecht. Tegen een kleine vergoeding kan een persoonlijke video worden gemaakt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld