Shuttle Up houdt inloopavonden en stelt nieuwe trainers voor

SLIEDRECHT – Badmintonvereniging Shuttle Up begint het seizoen met twee nieuwe trainers en drie inloopavonden in sporthal De Stoep. De avonden zijn op de eerste drie maandagen deze maand, te weten maandag 6, 13 en 20 september 2021).

In de sporthal aan Krommestoep kan je kosteloos kennismaken met de badmintonsport. Vanaf 19.00 uur ben je welkom voor het volgen van een training of om een shuttle te slaan op de baan. Sportkleding en zaalschoenen zijn verplicht. Een racket en shuttles worden beschikbaar gesteld. (Foto Shuttle Up)

Peter Kuypers gaat maandagavond van 20.45 – 22.15 uur de training voor de senioren verzorgen en is de hoofdcoach van het eerste competitieteam. Kuypers is al ruim zeventien jaar gediplomeerd trainer en heeft als speler in de 1e divisie gespeeld. Donderdagavond van 18.00 – 21.00 traint Martin Zuurmond hij de jeugd van 8 tot 18 jaar. Er is nog een aantal plaatsen vrij. Zuurmond is een bekende naam in de Drechtsteden waar hij al bij diverse verenigingen training heeft gegeven. Ook is hij een aantal jaar hoofdtrainer bij Shuttle Up geweest.

Ouderen
Ook de 55+ afdeling begint weer met spelen. Vanwege Corona lag het badmintonnen voor deze groep een tijd stil. Er wordt een uur gespeeld op donderdagmiddag in sporthal De Valk, van 15.00 – 16.00 uur. Nieuwe leden zijn welkom.
Deelname is vrijblijvend en de kosten bedragen € 3,– per keer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld