SGP-ChristenUnie vindt antwoorden onbevredigend

SLIEDRECHT – De fractie SGP-ChristenUnie is niet tevreden met de beantwoorden van het college van B & W wat betreft de eerder gestelde vragen over dorpsbrede glasvezelvoorzieningen in Sliedrecht.

De partijen hebben nu gevraagd dit onderwerp zo spoedig mogelijk te agenderen ter bespreking in de gemeenteraad. “De antwoorden die de fractie woensdag 16 september 2015 ontving op haar vragen zijn onbevredigend”, schrijft de fractie.

Mogelijkheden en consequenties
Het komt er kortom op neer dat dorpsbrede glasvezelvoorzieningen in Sliedrecht niet zo maar gerealiseerd kunnen worden. Wat kan er dan wel en op welke termijn, vraagt de fractie zich af. “Snel internet is een basisvoorziening voor bedrijven en scholen. Als het niet snel en in de juiste snelheden beschikbaar komt, komen sommige bedrijven en scholen voor problemen te staan. Tevens neemt de vraag naar snel internet door burgers ook toe. Al met al reden genoeg om snel duidelijkheid te krijgen in alle mogelijkheden en consequenties zodat er keuzes gemaakt kunnen worden”, schrijft de fractie op hun website. Om die reden wil de fractie SGP-ChristenUnie prioriteit geven aan de bespreking van dit onderwerp in de gemeenteraad.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld