Seniorendag op Kerkbuurt en feestelijke opening Merweplein

SLIEDRECHT – Met een informatiemarkt, muziek en spelletjes wordt zaterdag 30 oktober 2021 van 09.30 – 17.00 uur een Seniorendag gehouden op winkelpromenade Kerkbuurt. De activiteiten wordt mogelijk gemaakt door Ondernemers Vereniging Kerkbuurt (OVK) en uitgevoerd door de stichting Samen voor Sliedrecht. Aan het eind van de dag opent wethouder Piet Vat (SGP-ChristenUnie) van Economie en project Kerkbuurt officieel het Merwedeplein door het ontsteken van de feestverlichting.

“Komt gezellig naar de Kerkbuurt, daar is altijd wat te beleven!” is zeker de slogan tijdens de Seniorendag. Je kan profiteren van aanbiedingen bij de winkeliers en draait het rad van fortuin. Ook zijn er oud Hollandse spelletjes, oude Ambachten en de bedrijven hebben deze dag aardige attenties. (Archieffoto OVK)

De Seniorendag is een dag voor jonge en oudere senioren. Op een leuke manier wordt informatie voor senioren onder de aandacht van de doelgroep gebracht.

Officiële opening
In 2020 zijn de pleinen, het horecaplein en het Meerwedeplein én de hele Kerkbuurt opnieuw ingericht. Door corona kon er toen geen officiële opening plaatsvinden. Deze opening vindt daarom plaats op de Seniorendag. Wethouder Piet Vat (SGP-ChristenUnie) van Economie en project Kerkbuurt opent tussen 16.30 – 17.00 uur samen met de OVK-voorzitter Eddy Hoogendoorn het Merwedeplein door de nieuwe feestverlichting in de mast en in de bomen te ontsteken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld