Secret Santa verrast met anoniem kerstpakket

SLIEDRECHT – Voor het tweede jaar op rij rijdt het Secret Santa-team woensdag 23 december 2015 uit met kerstpakketten voor dorpsgenoten die het iets minder hebben. Vrienden, familie of kennissen hebben hen opgegeven om een pakket voor de feestdagen te ontvangen of dragen zelf anoniem bij aan een pakket.

Alle pakketten zijn anoniem en belangeloos samengesteld door inwoners, die iets voor de ander willen betekenen. De actie wordt in goede banen geleid door Nicole Boer, Maria Stam, Gerjon de Borst en Peter de Borst. Zij vormen de organisatie van Secret Santa in Sliedrecht. 

Kerstgedachte
De bedoeling is dat de Secret Santa’s een zo persoonlijk mogelijk pakket maken voor iemand, zonder persoonlijke details te weten. Het idee is om mensen met een voor hen speciaal samengesteld pakket te ondersteunen. “Het denken aan een ander, geven zonder terug te verwachten en de blijdschap van ontvangers”, aldus de organisatoren. Het draagt volgens Secret Santa Sliedrecht bij aan de kerstgedachte. Of de bezorging van de pakketten vervolgens met een arreslee gaan gebeuren, is niet bekend. 

Wilt u zichzelf nog aanmelden als Secret Santa? Of kent u iemand in Sliedrecht die het wat minder heeft? Tot zondag 13 december 2015 kunnen Secret Santa’s zich aanmelden en worden ze aan opgegeven ontvangers gekoppeld. Stuur daarvoor een e-mail naar: sliedrechtsecretsanta@gmail.com

3 gedachten over “Secret Santa verrast met anoniem kerstpakket”

  1. Wij hebben de NAW-gegevens weggehaald en doorgespeeld aan de organisatie van Secret Santa in Sliedrecht.

  2. Ik ken … (NAW-gegevens). Zij is heel eenzaam, veel depressief, zou haar zo graag een kerstpakket gunnen. Zij woont alleen met haar poes. Houdt van haken, knutselen en lezen. Zou jullie heel dankbaar zijn als jullie voor haar iets kunnen doen!! Bijvoorbaat hartelijk dank!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld