Schurink benoemd tot algemeen directeur DG&J regio Zuid-Holland Zuid

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Eveline Schurink wordt vanaf 1 januari 2024 algemeen directeur van de Dienst Gezondheid & Jeugd (DG&J) regio Zuid-Holland Zuid. Ze is sinds half mei 2023 werkzaam als interim in deze functie.

“Met de komst van Eveline Schurink kunnen we met elkaar verder bouwen aan de toekomst van de DG&J. Eveline heeft in de afgelopen tijd al snel laten zien de juiste persoon op deze positie te zijn”, zegt voorzitter Rik van der Linden van het Algemeen Bestuur DG&J.

Grote uitdaging
Schurink werkte voordat ze in mei overstapte naar de DG&J als directeur sociaal domein, dienstverlening en economie bij de gemeente Hoeksche Waard. Ze kijkt met plezier terug op de afgelopen zes maanden. “Het is een prachtige organisatie met maatschappelijke meerwaarde, grote deskundigheid en een relevant en stevig netwerk. De komende jaren zie ik een grote uitdaging voor de onderdelen van de organisatie om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het verkleinen van gezondheidsachterstanden en het vergroten van ontwikkelkansen in Zuid-Holland Zuid”, aldus Eveline Schurink.

Veel energie
Ze is ervan overtuigd dat de professionals en de partners van de GGD, Veilig Thuis, Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten en de Serviceorganisatie Jeugd deze uitdaging vol aangaan. Schurink: “Ik draag daar ook in de toekomst graag aan bij en verbind mij daarom voor langere tijd aan deze organisatie en rol. Ik ga met veel energie en enthousiasme verder!”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld