Schrijfworkshops met Van Drenth in bibliotheek AanZet

SLIEDRECHT – In bibliotheek AanZet zijn er vrijdag 28 juni 2024 twee creatieve schrijfworkshops, één voor volwassenen en één voor kinderen met elk een eigen thema. Je moet je wel vooraf aanmelden bij de bibliotheek. Ditty van Drenth, organisator van de Schrijfherberg, gaat vanaf mei tot en met september 2024 een eerste reeks creatieve schrijfworkshops verzorgen. Deelname is gratis. 

‘Wie schrijft, die blijft’. Wat je aan het papier toevertrouwt, is ‘een print’ van je gedachten en gevoelens. In de Schrijfherberg geef je woorden aan datgene wat binnenin je leeft. (Stockfoto)

Maandelijks wordt er geschreven aan de hand van een thema. De workshop voor volwassen heeft als thema ‘Verhalen vol spanning en sensatie’ en is van 14.00 – 15.30 uur. Een half uur later, van 16.00 – 17.00 uur, begint de workshop voor kinderen met als thema ‘Hoe schrijf je ‘spannend’?’, bedoeld voor kinderen van 8 – 12 jaar.

Tekst gaat verder onder foto.

Meer informatie
Schrijfervaring is niet nodig. Door het aanbod van eenvoudige schrijfoefeningen krijgt een ieder beslist pareltjes op papier. De workshops zijn los van elkaar te volgen, maar door deelname aan de geplande vijf workshops bouw je de nodige schrijfkennis op. Voor schrijfmateriaal wordt gezorgd. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom meeschrijven en ontdek jouw schrijftalent. Aanmelden bij de biobliotheek.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld