Schoonheidssalon Wendy Verhoeven viert tienjarig bestaan

SLIEDRECHT – Schoonheidssalon Wendy Verhoeven aan Kerkbuurt 111 bestaat dit jaar tien jaar. Eigenaar Wendy Verhoeven viert het jubileum zaterdag 7 oktober 2023 van 11.00-16.00 uur. Dat doet zij samen met haar zakelijke partner Judith Bouwman van Huidsalon Judith. Iedereen is welkom. 

Voor de salon aan de Kerkbuurt staan Wendy Verhoeven van Schoonheidssalon Wendy Verhoeven (r) en Judith Bouwman van Huidsalon Judith. (Foto Schoonheidssalon Wendy Verhoeven)

Voor bezoekers is er een hapje en een drankje. Ook kunnen belangstellenden die dag producten proberen en meedoen aan acties. 

Medisch pedicure
Schoonheidssalon Wendy Verhoeven legt de focus op het behandelen van de voeten. Sinds oktober 2019 is Verhoeven medisch pedicure en behandelt ze ook mensen met diabetes en reuma. “Blijven ontwikkelen en scholing is belangrijk”, vindt Verhoeven. 

‘Extra blij’
Op 1 december 2013 begon Verhoeven haar praktijk in het pand bij kapsalon Mojo. “Dat was een spannende stap”, vertelt Verhoeven. In november 2019 verhuisde de zaak naar het naastgelegen en huidige pand. Daar ging volgens de eigenaresse een flinke verbouwing aan vooraf. Sinds september 2021 is Huidsalon Judith erbij gekomen. “Er was ruimte over in mijn salon en als oud-collega van Judith wist ik dat het samenwerken goed zou gaan”, aldus Verhoeven. En zo blijkt. Na twee jaar zouden Verhoeven en Bouwman niet anders meer willen. Verhoeven: “Allebei onze eigen passie en focus en toch ook dingen kunnen samendoen. Mede door een pittige periode van lockdowns zijn we extra blij dit tienjarig jubileum te kunnen vieren.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld