Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Schoonheidsinstituut BROWNEYES steunt actie Look Good Feel Better 

SLIEDRECHT – Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dat geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met bijna 450 schoonheidsspecialisten waaronder BROWNEYES aan Thorbeckelaan 75 in februari 2020 opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, dinsdag 4 februari 2020, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Deze actie duurt de hele maand.

Jolanda Dekker van Schoonheidsinstituut BROWNEYES doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”  (Eigen foto)

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Kathy ten Boer kreeg kanker en vertelt over hoe zij de behandeling bij de schoonheidsspecialist heeft ervaren. “Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen. Ik zat de hele tijd in spanning. Dat kostte best veel energie. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar een moment van rust en ontspanning. De behandeling had wel de hele dag mogen duren…”

Cadeau
In de maand februari geeft BROWNEYES tien mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite. Ken je iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau! De campagne wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Look Good Feel Better geeft al meer dan 17 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld