Schaker Klein pakte zesde ronde onlinecompetitie

SLIEDRECHT – Na een uiterst spannende laatste ronde van de zesde onlinecompetitie bij de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht is donderdagavond 25 maart 2021 Jorik Klein de winnaar geworden. Tot en met de laatste zet was het spannend wie deze digitale editie zou winnen. 

In groep 1 wist Jorik Klein (foto) dus met een uitstekende laatste ronde zijn naaste belagers, William Gijsen en Arjan van der Leij, nipt voor te blijven. Klein moest daar diep voor gaan. (Archieffoto Schaakvereniging Sliedrecht)

Klein jr. kon zich een foute zet veroorloven in de laatste zetten, seconden van deze competitie. Zo kon de jongste der familie Klein weer iets toevoegen aan zijn inmiddels al indrukwekkende prestaties. Met zijn twintig jaar is hij al een keer clubkampioen geworden, heeft hij het OKD al op zijn naam staan en naast de winst in de eerste editie van de online competitie nu dus ook de zesde en meest spannende editie. En de speler en teamleider van het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht lijkt nog meer in zijn mars te hebben.

Ludieke actie
Donderdag 1 april 2021 heeft het traditionele Eierenschaak plaats. Dit keer ook digitaal, maar door een ludieke actie krijgen alle leden fysiek eieren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld