Schaaktoernooi Kampioenschap Alblasserwaard

SLIEDRECHT –  Voor de 36e keer vindt zaterdag 9 april 2016 het populaire schaaktoernooi om het Kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 28e keer de organisatie voor haar rekening. 

De spelers worden naar sterkte ingedeeld, waarbij voor huisschakers een aparte groep wordt gevormd.

Begonnen wordt om 9.45 uur in de vaste speelruimte van SV Sliedrecht, namelijk activiteitencentrum De Havik aan de Thorbeckelaan 110. 

Fel begeerde titel
Er wordt gespeeld in groepen van acht, die 7 partijen spelen met een bedenktijd van 20 minuten per persoon per partij. Schakers en schaaksters kunnen dus weer strijden om de zo fel begeerde titel “Kampioen van de Alblasserwaard”. Vorig jaar won Dordtenaar Mark Timmermans voor de 2e keer op rij het toernooi. Zal het hem lukken een derde keer te winnen of is Jan Jaap Janse hem dit jaar te snel af….???

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden per e-mail op alblasserwaardtoernooi@gmail.com tot uiterlijk donderdag 7 april 2016, daarbij de speelsterkte vermeldend. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 inclusief broodjes en soep tijdens de middagpauze. En, bij het Alblasserwaardtoernooi is er, dankzij de sponsors, prijs voor alle spelers! 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld