Oishi Fusion
VeiligGoed

Samen eten met Hart voor Elkaar in hal van openbare basisschool De Wilgen

SLIEDRECHT – Hart voor Elkaar organiseerde vrijdagavond 13 december 2019 voor de zesde keer een kerstmaaltijd in openbare basisschool De Wilgen aan de Valkweg. 

Bewoners van onder meer de Havikstraat en Valkhof waren uitgenodigd, maar hoeveel mensen daadwerkelijk zouden komen, was niet bekend. Uiteindelijk kwamen er rond zeventig mensen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Voorzitter Rien Visser opende de avond en deed een gebed. Hart voor elkaar is een initiatief van de Eben Haëzer kerk en de Beth-El kerk. Het bestaat al sinds 2011 en is een groot succes! Gezamenlijk werd vrijdagavond ook invulling gegeven aan de avond met o.a. na het eten een kerstverhaal. Kinderen zongen tijdens de avond. Daarvoor hadden ze liedjes ingestudeerd. 

Aanwezig
Ook in het nieuwe jaar is Hart voor Elkaar op zaterdag van 13.00 – 15.00 uur aanwezig in de buurthuiskamer, Havikstraat 5. De data tot de zomervakantie zijn: 18 januari, 1 februari, 15 februari, 29 februari, 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni en 20 juni 2020.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld