S.L.T.C. organiseert in september Havé Digitap Baggertoernooi

SLIEDRECHT – Havé Digitap uit Molenaarsgraaf is hoofdsponsor van het open-toernooi dat de Sliedrechtse Lawn Tennis Club (S.L.T.C.) organiseert van zaterdag 1 t/m zondag 9 september 2018 op de banen aan Sportlaan 11. Het toernooi draagt de naam Havé Digitap Baggertoernooi.

Het park van S.L.T.C. waar beach-, padel en gravelbanen liggen. De vereniging maakt zich op voor een groot evenement na de zomer, het open Havé Digitap Baggertoernooi. (© Foto RPAS Peter Donk / Sliedrecht24)

De sponsor meldde zich donderdag jongstleden tijdens de VSO barbecue op het clubterrein. “Het is erg leuk om te vermelden dat de avond  de vereniging een hoofdsponsor voor het open toernooi heeft opgeleverd”, zegt voorzitter Wiek van Gelder van S.L.T.C.

Kosteloos clinic
Het is mogelijk om in te schrijven voor dubbel en mix partijen in verschillende sterktes. Daarnaast kan iedereen die inschrijft kosteloos gebruik maken van een éénmalige Padel clinic, die wordt verzorgd door tennisschool Basta. Zij verzorgen ook de tennislessen op het park van S.L.T.C. 

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor het open Havé Digitap Baggertoernooi stuur dan een e-mail naar: info@sltc.nl

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld