RTV Rijnmond pakt oude traditie eieren verstoppen Tweede Paasdag weer op

ROTTERDAM / SLIEDRECHT – RTVei komt er weer aan en misschien wordt er wel een ei verstopt in het Baggerdorp? De grote paasei-zoek-wedstrijd van RTV Rijnmond is maandag 22 april 2019, Tweede Paasdag. Vijftien eieren worden in de regio neergelegd.

In de hele regio van het uitzendgebied van de regionale omroep worden eieren neergelegd, die vervolgens door luisteraars kunnen worden gezocht. Wie deelneemt, maakt kans op prachtige prijzen! 

Het aloude recept van voorgaande edities wordt gehanteerd. RTV Rijnmond geeft aanwijzingen die moeten leiden tot het vinden van de vijftien eieren. Deze tips zijn te horen in de speciale radio-uitzending van 09.00 uur tot 14.00 uur en via een livestream in de Rijnmond-app. 

Studio
De vliegende verslaggevers van RTV Rijnmond roepen regelmatig het legendarische ‘ei gevonden!’ in de microfoon. De vinders zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom in de studio van RTV Rijnmond aan de Lloydstraat in Rotterdam om hun prijs in ontvangst te nemen. Ook de niet-vinders en luisteraars mogen langskomen, 

Reis
De hoofdprijs van de paasei-zoekwedstrijd is niet mis! Een reis naar het Franse Bretagne ter waarde van € 1.000,–. Verder is er onder meer prachtige keukenapparatuur te winnen. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld