Pendelbus zaterdag naar open dag ambulancedienst

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – Om opstoppingen voor de deur van ambulancepost Papendrecht te vermijden, rijdt er zaterdag 20 april 2019 tussen 10.00 -16.00 uur een gratis pendelbus naar de regionale open dag van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid.

Deze volgt vanaf kort voor 10.00 uur steeds de route station Sliedrecht Baanhoek – ambulancepost – parkeerterrein PKC Papendrecht – ambulancepost  en vandaaruit weer naar station Baanhoek enzovoort. OV-reizigers en mensen die zeker willen zijn van een parkeerplaats kunnen daardoor toch makkelijk bij het gebouw van de ambulancedienst aan de Vliedberg 2 komen. (Foto via Albert Schweitzer ziekenhuis)

Iedereen die kennis wil maken met de ambulancezorg en met de nieuwste ambulance-uitrukpost in de regio (tevens het nieuwe hoofdkantoor van de dienst), is welkom tijdens het gezellige en leerzame evenement. Het publiek kan diverse ambulancevoertuigen en -materialen bekijken en demonstraties bijwonen. Niet alleen van de ambulancehulpverleners, want ook de politie, brandweer, het Erasmus MC, het Albert Schweitzer ziekenhuis en de 112-meldkamer zijn van de partij. De activiteiten zijn geschikt en boeiend voor alle leeftijden. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld