Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

RTV Holland toegetreden tot Onlineradio.nl

SLIEDRECHT / HILVERSUM – Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland met de studio gevestigd in Sliedrecht is toegetreden tot de Stichting verenigde Online Radiostations (v-O-R) te Hilversum en te horen via o.a. onlineradio.nl 

De internetomroep is o.a. te beluisteren via het internetomroepenplatform onlineradio.nl (onderdeel van NederlandFM). 

RTV Holland is sinds dinsdag 27 september 2016 op een nieuw Nederlands landelijk platform voor internetradiostations te horen, onlineradio.nl en is sinds een week lid van de v-O-R. Sliedrecht24 werkt nauw samen met RTV Holland. 

Radio-opnamen
RTV Holland neemt woensdag 28 september 2016 de hele dag programma’s op in De Hooghe Dijck (Gemiva SVG Groep) in Sliedrecht in het kader van de Week van de Toegankelijkheid. De programma’s zijn komende week elke dag te horen via RTV Holland. Woensdagmiddag is artiest Kees Versluys te gast. 

RTV Holland
Dé Nederlandse internetomroep bestaat sinds juli 2014 en zendt sinds half november 2014 constant uit. De studio staat in Sliedrecht. De omroep richt zich 24/7 met de programma’s op luisteraars binnen Nederland en op Nederlanders die voor korte of langere tijd in het buitenland wonen. RTV Holland is een stichting en werkt uitsluitend met vrijwilligers, die in hun vrije tijd programma’s maken. Vaak vanuit hun thuisstudio. Een groot aantal heeft een ruime ervaring in de journalistiek of in de omroepwereld. De inkomsten van RTV Holland komen uit reclame en van leden van de ‘Club van 100’. RTV Holland werkt lokaal samen met Sliedrecht24.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld